Skip to main content
INFOLINE BG

Пулсът на Недвижимите Имоти

Да бъдете информирани е от значение за адекватното ви присъствие на пазара. Преоткрийте с нас данните за него.

Преоткрийте Данните

Пулсът на Недвижимите Имоти

Здравейте! Казвам се Радка Вълкова и съм сертифициран оценител на недвижими имоти. Като такъв, ежедневно подкрепям експертизата си с информация за пазара.

Днес, повече от всякога, разполагаме с източници на такава – имотни портали, консултантски и брокерски агенции, печатни и онлайн издания, браншови организации, държавни информационни агенции, пазарни анализатори и много други. Това би трябвало да е добра новина, но на практика всеки от нас се сблъсква с проблем – много на брой източници, различна структура и формат на информацията, различна периодичност и обхват на изданията, различна методология на събиране и обработка на данните, липса на визуализация, измеримост, сравнимост …

Когато през 2020г., част от обществото /в това число и аз/, ограничихме социалните си преживявания в реална среда и останахме повече вкъщи, естествените ми любопитство и желание за научаване на нови неща, ме срещнаха с информационните технологии – уеб програмиране, наука за данните, машинно обучение …

И така, с помощта на съмишленици, комбинирайки опита в  оценяването на недвижимите имоти и софтуерните технологии, стигнахме до решението.

Решението – INFOLINE BG – Софтуер, който събира, почиства, систематизира, структурира и визуализира разнородни данни за пазара на недвижими имоти.

Защо Инфолайн БГ?

Своевременно

Актуална информация
всяка седмица.

Структурирано и визуализирано

Подредени, структурирани и
визуализирани данни.

Експертно

Екип с експертиза в сферата на недвижимите имоти, работата с данни и софтуерното инженерство.

ИСКАТЕ ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ?

ИСКАТЕ ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ?

Преоткрийте Данните

Новите технологии

Екипът ни разработи собствен софтуер, който събира данни – офертни предложения за продажби и наеми на недвижими имоти, данни от НСИ, АВ и БНБ. В нашите алгоритми имплементирахме годините опит в оценяването на недвижимите имоти. Системите ни събират, почистват, подреждат и систематизират информацията, прилагайки добрите практики в науката за работа с данни и машинното обучение. Резултатът: разбираемо, структурирано представяне и визуализация на динамиката на пазара на недвижими имоти.

  • Информацията се събира на седмичен интервал
  • За офертна цена се приема последната стойност на обявата, актуална към момента на съставяне на извадката
  • Данните се почистват, подреждат и визуализират
  • Извеждаме средни цени на жилищата за различните продуктови групи
  • За коректно сравнение във времето се прилагат множество теглови коефициенти според местоположение, тип на жилището, вид на строителството и др.
Преоткрийте Данните

Какво казват нашите клиенти за нас

Прегледно поднесено, задълбочен и професионален анализ, лесно за ползване. С нетърпение очаквам продължението.

Пламен ЖелевОценител на недвижими имоти
Ние ползваме бисквитки, за да гарантираме най-доброто преживяване в нашият сайт. Научете повече тук View more
РАЗБРАХ
bg_BGBulgarian